Slepen
Menu
Sluiten

Vacature: Wijkontwikkelaar

Werk mee aan een duurzaam Nederland. De volgende stap durven te zetten in deze transitie. Op zoek gaan naar oplossingen op de huidige vraagstukken. Als wijkontwikkelaar draag jij hierin bij met duurzame wijken in Noord en Oost Nederland. Groei mee met in onze ontwikkelende organisatie. Werk op basis van vrijheid, zelfstandigheid en wederzijdse vertrouwen in jouw nieuwe rol. Draag jij een steentje bij een duurzamere samenleving?

Dit vind je leuk om te doen

 • Rapporteren en verslaglegging en communicatie over de dagelijkse gang van zaken en de subsidielijnen.
 • Ondersteuning bij de coördinatie van de verschillende projecten binnen een wijk en bij het uitvoeren van rapportages.
 • Communiceren met betrokken partners en het onderhouden van relaties met de stakeholders.
 • Mee groeien binnen een ontwikkelende organisatie op gebied van verduurzaming in de gebouwde omgeving van Nederland.

Hier voel jij je thuis

Van Wijnen initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. We maken ons hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Daarom zetten we vol in op innovatie. Voorbeelden hiervan zijn de geïndustrialiseerde woonoplossingen van Fijn Wonen, ons living lab op De Loskade in Groningen, deelname aan Project Milestone voor 3D betonprintwoningen, en het funda Huis. Ons kantoor in Heerenveen of Deventer wordt jouw thuisbasis.

WDW heeft een regierol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving van Nederland. Wij helpen vastgoed eigenaren om vanuit het schaalniveau van de wijk, de gebouwde omgeving te verduurzamen. WDW is recent overgenomen door Van Wijnen en vanuit Deventer werken nu met de focus op Noord en Oost Nederland en met het doel om landelijk te gaan werken. Dit doen we middels de ontwikkeling van een businessmodel voor een wijkgerichte aanpak. Benieuwd naar meer, kijk dan verder op onze website!

De ontwikkeling van deze propositie wordt mede mogelijk gemaakt door de verkrijging van een tweetal subsidielijnen. Horizon 2020 en SNN. Deze subsidietoekenning vraagt een gedegen verantwoording van de inspanningen en de bijdrage die geleverd wordt aan het gestelde doel.

De ambities zijn groot en er ligt voor jou de kans om mee te mogen groeien binnen dit team en bedrijf. Om de volgende stap te kunnen zetten, zijn we op zoek naar een gedreven en ambitieuze persoon die mee wil groeien. De uitdaging ligt er, durf jij het aan?

Hier herken je jezelf in

Een ambitieuze instelling om samen met het team de volgende stap te willen zetten. Hierbij een grote affiniteit of passie te hebben voor duurzaamheid. De uitdaging willen oppakken waarbij je niet terecht komt in een gespreid bedje. Hierin snel kunnen schakelen, nieuwsgierig, nergens voor weg willen lopen en creatief te werk gaan. Werken vanuit vrijheid, vertrouwen en zelfstandigheid. Daarin neem je ook mee:

 • HBO of WO werk en denkniveau, een opleiding bijvoorbeeld op gebied van Planologie, Vastgoed, Bedrijfskunde of Bouwkunde.
 • Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Reisbereid en mobiliteit om te reizen tussen kantoren Heerenveen en Deventer.

Dit zoek jij in een baan

 • Fijne collega’s om je heen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken;
 • Je valt onder een bedrijfseigen cao-regeling met koppeling aan de bouwnijverheid, wat betekent 26 verlofdagen plus 11 extra ADV dagen (op basis van 40 uur);
 • Een smartphone naar keuze, iPad of laptop van Van Wijnen;
 • Een collectieve zorgverzekering waarbij Van Wijnen een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kopje koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Reageer op deze vacature via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem contact op met Klaas Bloem, HR-Recruiter via [email protected] of 06-305 405 15.